Mistä paras asiantuntijuus talous- ja henkilöstöhallinnon osalta?

Olemme talous- ja henkilöstöhallinnon sekä informaatioteknologian (ICT) erityisasiantuntijoita 800 ammattitaitoisen työntekijämme turvin. Luomme aina lisäarvoa asiakkaillemme jakamalla asiantuntemuksemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja järjestämme palvelumme asiakaskeskeisesti edistyksellisillä ja riippumattomilla joustavilla palvelumalleilla.

Kuinka kehitämme asiantuntemustamme?

Valikoimme palvelukseemme työntekijöitä, joilla on erilaisia taitoja ja jotka ovat sitoutuneet jatkuvaan kehittymiseen. Investoimme työntekijöihimme pysyäksemme ICT-ratkaisujen ja toimialan tietotaidon eturintamassa. Ratkaisujen parhaita käytäntöjä ja tietotaitoa jaamme toisillemme NORIAN Akatemian ja interaktiivisen lähiverkkomme kautta.

Olemme arvokas kumppani asiakkaillemme, jotka tunnistavat liiketoiminnalliset tarpeensa ja ovat valmiita kehittymään. Monipuolisen asiantuntemuksemme ja skaalautuvan palvelumme avulla pystymme auttamaan asiakkaitamme kehityksensä kaikissa vaiheissa – niin yksityisinä yrityksinä, julkisyhteisöinä kuin pörssiyhtiöinäkin.

Contact
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 10MB
Sending