NORIANin liiketoiminnot laajentuvat Powerin taloushallintopalveluihin Suomessa

NORIAN konsernin Suomen toiminnot tuottavat jatkossa taloushallintopalvelut Power Suomen liiketoimintaan. NORIAN konsernilla on yhteistyö taloushallinnon palveluiden tuottamisesta Powerin Norjan, Tanskan ja Ruotsin liiketoimintoihin, joissa yhteistyö on palveluiden osalta ollut sujuvaa ja vaivatonta.

”Power on työskennellyt NORIANin kanssa vuodesta 2016. Olemme olleet todella tyytyväisiä NORIANin taloushallintokeskuksen toimintojen laatuun Vilnassa, jossa tuotetaan liiketoimintojemme talouspalvelut Norjaan, Tanskaan ja Ruotsiin. Tämän vuoksi ryhdyimme neuvottelemaan mahdollisuuksista laajentaa yhteistyötämme erityisesti talouspalveluiden prosessien osalta NORIANin kanssa myös Suomessa.” toteaa Tim Grossmann, Group Accounting & Project Manager, Power Group

”Power on meille tärkeä asiakas ja olemme onnistuneet heidän kanssaan palveluidemme laadun osalta Pohjoismaissa. Olemme iloisia, että Power luottaa osaamiseemme liiketoimintojen skaalaamisessa myös Suomeen. Olemme sitoutuneita kehittämään Powerin tarpeiden muuttuessa palveluitamme edelleen sekä tukemaan Powerin liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.” kertoo NORIAN Suomen toimitusjohtaja Marja Koponen

”Kilpailuetunamme Pohjois-Euroopan markkinalla on palveluidemme skaalautuvuus yrityksen kasvun mukana. Meillä on käytössä modernit talous- palkka- ja matkahallinnon palvelut sekä korkea automaatioaste. Ratkaisuissamme on käyttövalmiit integraatiot myös maksuliikenteen, palkkahallinnan, matkalaskujen ja reskontrien osalta. Olemme kehittäneet palvelumme erityisesti asiakaskohtaiseksi, reaaliaikaiseksi, mobiiliksi ja mahdolliseksi skaalata eri markkinalta toiselle. Tämä helpottaa ja sujuvoittaa asiakkaamme liiketoimintaa merkittävästi.” toteaa NORIAN konsernin toimitusjohtaja Knut Anders Opstad.

NORIAN konserni on talous- ja palkkapalveluiden, digitalisoinnin sekä prosessirobotiikan kansainvälinen ja kansallinen suunnannäyttäjä. NORIAN Suomen toiminnot tarjoavat palveluosaamista talous- palkka- ja matkahallinnon sekä prosessirobotiikan asiakkailleen. Konsernilla on yli 2000 asiakkuutta ja toimintaa seitsemässä maassa.

Knut Anders Opstad, CEO, NORIAN  kao@norian.eu
Tim Grossmann, Group Accounting & Project Manager, Power Group, tim.grossmann@power.com
Marja Koponen, Managing Director, NORIAN Finland  marja.koponen@norian.eu