Uusi NORIAN on syntynyt syyskuussa 2017!

Uusi Norian Accounting on yhdistelmä laadukasta, perinteistä ulkoistuspalvelua sekä innovatiivista prosessikehittämistä ja robotiikkaa tukeaksemme asiakkaidemme ydinliiketoimintaa entistä tehokkaammin.

 

 

Tarinamme Tuottotiedosta, Opuscapitan kautta NORIANiin.

Norian Accounting Oy talous-, palkka- ja matkahallinnon sekä robotiikan ja automaation palveluliiketoiminta yhtiöitettiin irti OpusCapitasta syyskuussa 2017, mutta historiamme yltää paljon pidemmälle. Jo vuosikausia olemme tarjonneet palveluita laajalle joukolle asiakkaita eri maissa ja eri kehitysvaiheissa aina isoista valtionyhtiöistä ja osakeyhtiöistä pieniin yksityisyrityksiin asti.

Suomen Norian Accounting Oy:n juuret kiertyvät edistykselliseen ja innovatiiviseen Tuottotietoon.  Ammattitaitoiset ja kokeneet kirjanpitäjämme sekä palkalaskijamme ovat kulkeneet mukanamme läpi vaiherikkaiden fuusioiden omaksuen pienten asiakkaiden lisäksi suurien asiakkaidemme palveluiden kokonaisvaltaista talous- ja palkanlaskentaprosessien hoitamista sekä konsultatiivista kehittämistä. Yritystarinamme vaiherikkaan ja kehittävän matkamme ajan kohti talous- ja palkkahallinnon edelläkävijyyttä olemme erityisesti lisänneet automaatiotasoamme ja robotiikkaosaamistamme.

Olemme asiakkaillemme ensisijaisesti luotettava ja läsnäoleva ulkoistuskumppani, joka tehostaa läpimenoaikoja, tuo esille lakisääteisten muutosten vaikutukset yrityksen tulokseen ja joka auttaa automatisoinnin avulla tehostamaan manuaalisia tukiprosesseja.

 

 

Contact
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 10MB
Sending