Uudelle uralle!

Haluatko olla mukana tekemässä tulevaisuuden palveluliiketoimintaa?

Millaisia osaajia etsimme tällä hetkellä?

NORIAN group on talous- ja palkkapalveluiden, digitalisaation sekä prosessirobotiikan kansainvälinen ja kansallinen suunnannäyttäjä. Meillä pääset tekemään ja kehittämään paitsi palveluita myös asiakkaidemme prosessirobotiikkaa ja digitalisaatiota nyt ja tulevaisuudessa!

Yli 2000 erilaista asiakkuutta, dynaaminen tekemisen meininki, tutkitusti erinomainen yhteishenki, innostava johtaminen, parhaat etätyöjoustot, erittäin kilpailukyinen kokonaiskompensaatio sekä osaavat ja motivoituneet kollegamme kertovat osaamisen ja palveluliiketoiminnan kasvusta kansainvälisesti myös erityisesti Suomen markkinalla.

NORIAN Suomen toiminnot tarjoavat monipuolisia kotimaisia ja kansainvälisiä uramahdollisuuksia taloushallinnon, palkka- ja matkahallinnon ammattilaisille, digitaalisen liiketoiminnan ja palveluprosessien kehittäjille, yrittäjämäisille myyntiin ja kasvuun suuntautuneille dynaamisille osaajille sekä erityisesti automaation, robotiikan erityisosaajille ja koodareille.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen oheisen kontaktilomakkeen kautta. Liitä mukaan yhteystietojesi lisäksi myös ansioluettelosi (CV) ja/tai digitaalisia työnäytteitäsi.

Haku avoimiin tehtäviimme LinkedIn:n kautta

Lisätietoja:
Pirkko Kivisaari
pirkko.kivisaari(@)norian.eu
HR Generalist

 

 

Kaipaatko uusia haasteita ja nostetta urallesi? Kerro meille itsestäsi!
Contact
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 10MB
Sending