Palkkaratkaisumme verkkoportaali Mepco on markkinoiden modernein

Autamme asiakkaitamme Mepcon verkkoportaalin käyttöönotossa, palveluissa sekä niiden integroinnissa optimaaliselle tasolle, siten että se on kustannustehokas, tieto on verifioitua, viranomaisraportointi sujuu oikein ja ajallaan sekä yrityksen palkanmaksu hoituu sujuvasti.

Kauttamme saat monipuolisen raportoinnin

Monipuoliset raportit palvelevat sekä johtoa, hallintoa, esimiehiä ja ulkopuolisia viranomaisia. Viranomaisraportit ja monet yleisesti käytetyt tilastot löytyvät Mepcon ratkaisusta valmiina, ja voimme laatia tarpeiden mukaan myös uusia raportteja.

Portaalissa on tarkka käyttäjähallinta

Käyttöoikeudet ovat määriteltävissä joustavasti ja tarkasti. Esimiesten käyttöoikeudet liittyvät muun muassa erilaisiin hyväksyntärutiineihin sekä alaisia koskevien raporttien ja tietojen käyttöön ja ylläpitoon. Yksittäiselle työntekijälle voidaan antaa oikeuksia esimerkiksi omien henkilötietojensa päivitykseen.

Saat vaivattomat tuntikirjaukset työntekijöillesi

Voit kirjata tunteja, kappalemääriä tai kellonaikoja Mepcon verkkosovelluksen avulla. Työntekijä tai toimihenkilö kirjaa tiedot helppokäyttöisessä ja selkeässä kalenterinäkymässä. Tuntien ja kappaleiden kohdistaminen tuo tiedot palkanlaskennan raporteille ja kirjanpitoon. Esimiehellä on käytössä kirjausten kalenterinäkymä, josta pääsee hyväksymään tai hylkäämään tapahtumia yksittäin, monivalinnalla tai viikkotasolla. Hyväksytyt tapahtumat kirjoitetaan automaattisesti palkkatapahtumiksi.

Kauttamme automatisoitu paikasta ja järjestelmästä riippumaton ratkaisu

Mepcon verkkoportaali toimii missä tahansa selaimessa milloin tahansa. Näin ollen järjestelmän keskeiset osiot ovat esimiesten ja työntekijöiden saatavilla aina tarvittaessa – myös toimistoverkon ulkopuolella.

Contact
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 10MB
Sending