Tiedätkö miten älykäs robotiikka ja automaatio (IA) voi helpottaa työtäsi?

Norianin älykäs robotiikka ja automaatio, IA by NORIAN, parantaa tehokkuutta, vähentää virheitä ja säästä arvokkaita resursseja tärkeämpiin tehtäviin. NORIANin robotiikka- ja automaatioalusta tarjoaa virtuaalista työvoimaa pilvestä. Voisiko kehityksen kärjessä olo olla helpompaa?

 

 

Nopea käyttöönotto

Automaatioalustamme on heti käytössäsi: Automation as a Service

Keskity olennaiseen

Hoidamme kaiken automaatioon liittyvän,
myös jatkuvan palvelun

Säästä aikaa ja rahaa

Robotti hoitaa tehtävät nopeasti ja ilman inhimillisiä virheitä

Joustava ja skaalautuva

Alustamme mukautuu joustavasti muuttuviin tilanteisiin

Kuinka ohjelmistorobotti toimii?

Ohjelmistorobotiikka (Robotic Process Automation, RPA) on innovatiivinen teknologia, jota useat maailman johtavat yritykset käyttävät liiketoiminta- ja hallinnollisten prosessiensa automatisointiin.

Ohjelmistorobotti ei tarvitse erillisiä liittymiä ja järjestelmäkohtaisia rajapintoja käyttääkseen nykyisiä ohjelmistoja ja järjestelmiä. Robotti hyödyntää virtuaalisesti samoja käyttöliittymiä kuin ihmiset nykyisin, mutta nopeammin ja huomattavasti pienemmillä kuluilla.

Mitä enemmän prosesseja automatisoit, sitä tehokkaammiksi ja tyytyväisemmiksi myös työntekijäsi tulevat.

RPA sopii hyvin…

 • Sääntöpohjaisiin prosesseihin, joissa on selkeästi määritellyt toimintatavat 
 • Prosesseihin, joissa on paljon manuaalista työtä ja suuret tietomäärät 
 • Paljon toistoa ja ihmiselle turhia työvaiheita sisältäviin prosesseihin 
 • Samanaikaisesti useita eri järjestelmiä ja ohjelmia hyödyntäviin prosesseihin

Virtuaalista työvoimaa pilvestä

Älykäs automaatioalustamme yhdistää ohjelmistorobotiikan (Robotic Process Automation, RPA) ja joustavan pilvipohjaisen IA – palvelun. Se on helposti käyttöönotettavissa mihin tahansa olemassa olevaan IT-infrastruktuuriin. Pääset hyödyntämään uusia innovatiivisia teknologioita niiden kehittyessä.

Digityöntekijämme ovat ahkeria ja motivoituneita. Sen lisäksi he ovat täysin huoltovapaita asiakkaillemme – asiantuntijamme seuraavat jatkuvasti digityöntekijöiden suorituskykyä ja tehokkuutta ja tarvittaessa koordinoivat niitä yhdessä sinun ja tiimisi kanssa.

Pilvimallissa työntekijöitä ei tarvitse kouluttaa käyttämään vaativia automaatio-ohjelmistoja, koska asiantuntijamme ohjelmoivat robotit täysin käyttövalmiiksi asiakkaidemme asiantuntijoiden ja prosessikuvausten avustuksella.

Ohjelmistorobottimme asuvat erittäin turvallisessa ja huolellisesti varmistetussa pilviympäristössä, joka täten sopii erinomaisesti myös liiketoimintakriittisten prosessien automatisointiin. Vastaavaa tietoturvatasoa hyödynnetään myös IT-järjestelmiesi ja NORIANin automaatioalustan välillä.

Halusipa organisaatiosi hyödyntää niin pilviperusteista (SaaS), yrityksen palvelimella (on premise) tai hybridimalliin perustuvaa automaatioratkaisua, autamme mielellämme sinua hyödyntämään toimintavarman virtuaalisen työvoiman mahdollistamia lukuisia etuja.

Älykäs automaatio IA by NORIAN…

 • vähentää kustannuksia ja parantaa tehokkuutta
 • vähentää virheitä ja laiminlyöntejä
 • parantaa prosessointiaikoja
 • parantaa vasteaikoja
 • parantaa prosessien laatua
 • parantaa kilpailukykyä
 • parantaa yleisesti yrityksen digitaalisuutta aiempaa laadukkaamman tiedon avulla
 • parantaa työviihtyvyyttä

Turvaa prosessiesi tulevaisuus

Edistyksellisten teknologioiden kehitysvauhti on ollut viimeisten vuosien aikana hurjaa. Asiantuntijamme tutkivat jatkuvasti uusia teknologioita ja lisäävät niihin perustuvia ominaisuuksia NORIANin automaatioalustalle. Kaikki automaatio palveluna (AaaS) -asiakkaamme pääsevät hyödyntämään näitä niiden tullessa saataville.

Jo nyt organisaatiot tutkivat kuinka heidän omaa dataansa voisi käyttää tehokkaammin ja hyödyntää siitä löytyviä oivalluksia liiketoiminnassaan. Automatisoimalla data-analyysin asiakkaamme voivat estää petoksia tai talousrikoksia reaaliajassa ja tehdä korjaavia liikkeitä ennen kuin ongelmat karkaavat käsistä. Osa asiakkaistamme parantavaa asiakastyytyväisyyttään automatisoimalla suuren osan sähköpostien käsittelystä. Lähitulevaisuudessa osa talous- ja kirjanpitotehtävistä tullaan automatisoimaan täysin.

Tekoäly (Artificial Intelligence, AI) tulee mullistamaan liiketoiminta- ja hallinnolliset prosessit vauhdilla, joka yllättää asiaan perehtymättömät. NORIANin asiakkaana olet automaattisesti mukana tässä kehityksessä.

Pitkän tähtäimen strateginen näkökulma

Älykäs automaatio, IA by NORIAN, yhdistää luotettavuuden sekä nykyiset ja tulevat automaatioteknologiat. Voit siis jatkossa parantaa tehokkuutta, vähentää virheitä ja säästää työntekijöidesi arvokasta aikaa entistä enemmän. Palvelun avulla varmistat organisaatiosi menestyksen myös pitkällä aikavälillä.

NORIAN-ryhmän juuret ovat taloushallinnon ja kirjanpidon ulkoistuspalveluissa. Tämän ansiosta meille on kertynyt vuosikymmenten kokemus taloushallinnon prosessikehityksestä ja -automaatiosta. Olemme hyödyntäneet myös ohjelmistorobotiikkaa omissa prosesseissamme pitkään, ja tätä asiantuntijuutta sekä aikaa kestäviä ratkaisuita hyödynnämme myös uusia asiakkaita palvellessamme.

Voimme myös yhdistää perinteisiä taloushallinnon ulkoistuspalveluita automaatiopalveluihimme: tällöin ihmiskäyttäjät voivat hoitaa ennakoimattomat poikkeustilanteet tai suorittaa ihmisen päättelykykyä ja älykkyyttä vaativia tehtäviä. Täten vaativimmatkin prosessit voidaan automatisoida ja hoitaa täysin asiakkaan puolesta.

Tarjoamamme palvelut

 • Automaatiopotentiaalin kartoitus ja ratkaisukonsultointi perustuen syvälliseen toimiala- ja prosessiosaamiseen
 • Automaatio-ohjelman business case ja roadmap
 • Strategiset digitaalisen transformaation ja automaation ohjelmat
 • Analyytikkokoulutus: opi tunnistamaan oma automaatiopotentiaalisi
 • Automaatio-ohjelmointikoulutus: opi toteuttamaan, ylläpitämään ja valvomaan ohjelmistorobotteja paikallisasennuksissa (on premise)
 • Kokeneiden asiantuntijoidemme toteuttamat automaatioimplementointi, -optimointi ja -ylläpitotyöt asiakkaan tiloissa tai etänä
 • Kattava asiakaspalvelu mukautettuna tarpeisiisi: 24/7 tuki liiketoimintakriittisille prosesseille

Mitkä prosessit voi automatisoida?

Tyypillisiä automaation sovelluskohteita ovat taloushallinto ja kirjanpito, henkilöstöhallinto, asiakaspalvelu ja alueet joissa tehdään tiedon yhdistämistä ja siirtoa. Koska yksikään organisaatio ei ole samanlainen, voi automaatiopotentiaalin lähde vaihdella huomattavasti.

Meidän ammattitaitomme ja kokemuksemme auttaa mahdollisuuksien tunnistamisessa, ja autamme mielellämme asiakkaitamme säästämään asiantuntijoidensa aikaa ja samalla parantamaan heidän työmotivaatiotaan.

Asiakkaidemme tyypillisiä automaatioalueita:

 • Toimittajatiedon hallinta
 • Laskujen käsittely
 • Asiakastiedon hallinta
 • Pääkirjanpito
 • Kauden katkoihin liittyvät tehtävät
 • Raportointitehtävät
 • HR-tietojen hallinta
 • Palkanlaskennan prosessit
Contact
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 10MB
Sending