Talousjärjestelmät palveluratkaisuna

Microsoft Dynamics NAV järjestelmämoduulit taloushallintoon

Baswaren ja OpusCapitan ostolaskujen kierrätysjärjestelmäratkaisut palveluna

Taloushallinnon järjestelmäratkaisut

Voimme kehittää ja räätälöidä yrityksenne tarpeisiin Microsoft Dynamics NAV -työkalun pilvipalveluna. Microsoft Dynamics NAV on palvelukokonaisuus muodostuen erilaisista moduuleista, joista voidaan valita ERP:n ja taloushallinnon lisäksi, CRM moduulit, logistiikkamoduulit ja sähköisen kaupankäynnin kokonaisuudet.

Microsoft Dynamics NAV taloushallinnon kokonaisratkaisuna tarjoaa moduuleita mm.

Taloushallinto, sähköinen laskutus, rahoitus ja kirjanpito
Myynnin ja asiakkaiden seuranta
Hankinta
Asiakkaan elinkaaren hallinta
Varaston hallinta
Projektien ja resurssien hallinta

Sähköisen ostolaskujen kierrätysjärjestelmän avulla voidaan hoitaa ostolaskujen tarkastus ja hyväksyntä sekä seuranta. Norian tekee yhteistyötä ostolaskujen kierrätyksen osalta Baswaren ja OpusCapitan kanssa.

Ostolaskujen kierrätysjärjestelmäratkaisut on käytettävissä pilvipalveluna, jolloin ostolaskut voidaan tarkastaa ja hyväksyä ajasta ja paikasta riippumatta esim. työpaikalla, kotona tai lomamatkalla pelkän nettiyhteyden kautta. Ostolaskujen kierrätysjärjestelmäratkaisut ovat käytettävissä älypuhelimilla, tablet-tietokoneilla ja erilaisilla työasemilla. Ostolaskujen kierrätysjärjestelmäratkaisuun toimitetaan versiopäivitykset automaattisesti, jolloin asiakkaalla on aina uusimmat ominaisuudet käytössään. Ostolaskujen kierrätysjärjestelmä palveluna mahdollistaa laskujen käsittelyn lisäksi myös nimetyille käyttäjille oman organisaation kaikkien laskujen seurannan. 

Etsitkö taloushallinnon ERP palveluratkaisua tai järjestelmäratkaisua? Kerro toiveesi, autamme mielellämme!
Contact
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 10MB
Sending